"Maximizing product lifecycles, minimizing footprints."

Ontstaan in 2021 door de opsplitsing van BNS Data Logistics BV richt zij zich, naast zusterbedrijf BNS Cosmos BV, op wereldwijde Internet Service Providers, Installateurs en AV distributeurs. Voor de doorontwikkeling van het portfolio gelooft BNS SmartXS sterk in het regionaal ontwikkelen en produceren.

BNS Data Logistics BV start in 1999 als distributeur van Cisco accessoires onder de naam Top Data Cables & Services. De naam verandert in 2006 in BNS Data Logistics BV en is dan totaalleverancier voor ISP’s met een breed pakket aan connectiviteitsoplossingen. De laatste jaren krijgt de ontwikkeling en levering van netwerk- en telecomproducten een steeds prominentere rol en deze activiteit wordt ondergebracht in een op zichzelf opererend business development team.

Met het  splitsen van de activiteiten ontstond een nieuw bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve netwerk- en connectiviteitsproducten, welke eindgebruikers een betere ervaring geven. Dat noemen we “Technovation for Human Experience”.

Maximizing product lifecycles,
minimizing footprints.

 

BNS  Data Logistics is het moederbedrijf van BNS SmartXS en zij doen er alles aan, om de ultieme product lifecycle te creëren. De fulfilmentservice bestaat uit verschillende goed ontworpen focus gebieden, welke klanten in staat stelt om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun kernactiviteit. Op die manier stelt zij hedendaagse pioniers in staat, om de helden van morgen te worden.